Vermicompost - Ingrasamant natural, puritate 100% , 1000 ml

Vermicompost - Ingrasamant natural, puritate 100% , 1000 ml

Misu Garden
6,00 RON
Stoc epuizat

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Cod Produs: C210 Ai nevoie de ajutor? 0752521384
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere

Vermicompostul de râmă este cel mai bun fertilizant deoarece conține concentrații înalte de bacterii benefice și alte microorganisme, mulți stimulenți biologici activi pentru plante, vitamine, aminoacizi, acid fulvic și huminic, adăugate în timpul procesului digestiv al râmei. Humusul râmelor înlocuiește în totalitate orice îngrășământ chimic sau organic și conține de 100 de ori mai mulți nutrienți și microorganisme benefice plantelor.

Concentrațiile azotului, fosforului, potasiului, magneziului, calciului și ale altor elemente benefice sunt de multe ori mai mari decât în cel mai bogat sol. Prin proprietățile și compoziția chimică, humusul reprezintă o componentă esențială a solului, care-i conferă însușiri specifice, cât și un anumit nivel de fertilitate. Humusul și materia organică din sol reprezintă rezerva solului în elemente nutritive, care-i determină chiar fertilitatea.
 

MOD DE UTILIZARE:

PLANTE DE CAMERĂ: Se adaugă 10 ml (2 lingurițe) / ghiveci 1L, se amestecă, apoi se irigă.
FLORI ȘI PLANTE DECORATIVE: Se repartizează uniform, în proporție de 50ml la fiecare plantă, se amestecă, apoi se irigă.
ARBUȘTI ȘI POMI FRUCTIFERI: Se repartizează uniform, în proporție de 200 ml de fertilizant/pom, se amestecă, apoi se irigă.
GAZON: Se repartizează uniform pe întreaga suprafață de teren, câte 50 ml/ mp (la plantare și după tundere), apoi se irigă.
LEGUME: Se introduce în fiecare gropiță de plantare, câte 30 ml, se omogenizează cu solul de bază, se irigă abundent, apoi se plantează.
CONIFERE: Biohumussol este recomandat pentru toate tipurile de conifere precum bradul, pinul, cedrul, molidul, ienupărul, chiparosul și pentru toate plantele verzi. Se repartizează uniform în proporție de 300-500 ml / conifer de 50 cm înălțime.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!