Morcov Naomi , 5g seminte

Morcov Naomi , 5g seminte

Misu Garden
-50%
12,00 RON 6,00 RON
Stoc epuizat

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Cod Produs: C341 Ai nevoie de ajutor? 0752521384
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere

Morcovul "Naomi" (Daucus carota), un soi suculent și delicios, ale cărui rădăcini nu se transformă în verde, aparține celor mai vechi soiuri de morcov. Ea durează numai 95-100 de zile de la scroafă până la recoltare. "Naomi" este recomandat pentru cultivarea forțată și timpurie a câmpului. Rădăcinile pe care le produce crește destul de mult, în medie 16 - 18 cm. Ele au o formă obișnuită, cilindrică, cu capete ciupite. Avantajele apetisante ale rădăcinilor acoperite cu piele netedă și delicată aparțin numeroaselor avantaje ale acestui soi. Ceea ce este și mai important, carnea este viu portocaliu, delicioasă și suculentă. Rădăcinile nu au tendința să se transforme în verde, nici să nu arate petele de antocian. Datorită valorii sale gustative ridicate, morcovul "Naomi" se consumă în mare parte direct.

Morcovul are cerințe scăzute de temperatură, de unde poate fi cultivat în aproape toate regiunile țării. Plantele tinere rezistă foarte bine la temperaturi sub punctul de îngheț. Semințele de morcov "Naomi" trebuie să fie semănate direct pe câmp din martie până în iulie. Păstrați rânduri la o distanță de 30 - 40 cm. Solul argilotic, bine cultivat, va funcționa cel mai bine în cultivarea morcovilor. Solul ar trebui să fie, de asemenea, fertil, umor și să prezinte permeabilitate bună.

Fiecare pachet conține 5 g de semințe de morcov "Naomi". Un ghid crescător și data de însămânțare au fost incluse în informațiile despre produs.

  • Greutate: 5 g
  • Utilizare: consum direct
  • Timp de recoltare: 95 - 100 de zile după scroafă
  • Locul de amplasare: sol de nisip argilos, bine cultivat, fertil, umid, permeabil


Aproximativ 4250 semințe (+/- 20%)

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!