Castravete de câmp Sremski F1 timpuriu , 5g seminte

Castravete de câmp Sremski F1 timpuriu , 5g seminte

Misu Garden
-50%
20,00 RON 10,00 RON
Stoc epuizat

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Cod Produs: C357 Ai nevoie de ajutor? 0752521384
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere

Castravetele „Sremski F1” este o versiune îmbunătățită a celui mai popular soi de castravete polonez de câmp. Câștigătorul prestigioasei medalii de aur Gardenia 2015 este extrem de productiv. Fructul produs devreme capătă o culoare verde vie și este împodobit cu un model slab de marmură și dungi care se întind de-a lungul unei pătrimi din lungimea fructului. Pielea nu tinde să se îngălbenească. Suprafața sa este acoperită cu un număr moderat de spini mari. Acești castraveți nu cresc în diametru și produc recolte minunate, de dimensiuni egale, până la sfârșitul sezonului. Soiul „ Sremski F1” este rezistent la crustă de castravete și foarte tolerant la mucegaiul pufos și, prin urmare, un descendent demn al soiului tradițional. Datorită randamentului ridicat și mărimii fructelor, acesta trebuie fertilizat conform prescripțiilor. Se referă în primul rând la fertilizarea cu potasiu.

Castravetele heterotic „Sremski F1” este o legumă care oferă material valoros pentru prelucrare. Este perfect potrivit pentru murare și va satisface cerințele celor mai pretențioși iubitori de murături și castraveți. Rămâne ferm, crocant și aromat după decapare. Ne oferă o experiență gustativă excelentă și ne furnizează vitamine și compuși care vă afectează pozitiv sănătatea.

Castravetele este o specie de legume care are anumite cerințe de cultivare. Are nevoie de un loc protejat, care se încălzește rapid, pentru a se dezvolta bine. Îi plac locurile luminoase în care aduce culturi bogate, dar lumina directă a soarelui arzătoare ar trebui evitată, deoarece poate duce la arderea frunzelor. Castraveților le place solul umed, fertil, bogat în substanțe nutritive. Îmbogățirea solului cu gunoi de grajd sau compost înainte de scroafă este considerată o bună practică.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!