Aronia Amit ( Aronia melanocarpa Amit)

Aronia Amit ( Aronia melanocarpa Amit)

Misu Garden
-50%
30,00 RON 15,00 RON
Stoc epuizat

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Cod Produs: C195 Ai nevoie de ajutor? 0752521384
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere

          Aronia Amit cu denumirea stiintifica Sorbaronia mitcshurinii Amit, este un hibrid obtinut din incrucisarea a doua soiuri si anume: aronia melanocarpa Viking si scorusul pasaresc (Sorbus aucuparia). Hibridarea a fost posibila datorita inrudirii foarte apropiate a celor doua specii.
         Dealtfel, popular aronia mai este denumita si scorus comestibil. Amit este o varietate de aronia cu tufa inalta de pana la 3m si cu fructe care intrec in marime orice alta varietate cunoscuta. Fructele au peste 1cm in diametru dar pot ajunge in conditii optime de cultivare pana la 2 cm. Sunt destul de gustoase si zemoase astfel ca le putem manca in stare proaspata ca desert. In productia de sucuri, Amit va da un randament mai mare decat alte varietati.
          Asadar Aronia Amit este un arbust fructifer deosebit, care merita cu siguranta un loc in gradina dumneavoastra. Fructele ajung la maturitate la sfârșit de august- început de septembrie, perioada de recoltare prelungindu-se 4- 6 săptămâni, deoarece fructele coapte nu cad de pe plante, menținându-se pe tufă până toamna târziu.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!