Afin de cultura Elliott

Afin de cultura Elliott

Misu Garden
15,00 RON
Stoc epuizat

Durata de livrare: 3 zile lucratoare

Cod Produs: C504-149 Ai nevoie de ajutor? 0752521384
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere

Descrierea soiului

Blueberry „Elliott” este, alături de „Lateblue” și „Aurora”, unul dintre cele mai bune soiuri cu coacere târzie. Recomandat pentru cultivare amatori și comercială datorită posibilității de recoltare mecanică.
'Elliott' este un soi foarte fertil, obtinut in 1947, si recomandat pentru cultivare din 1973. Cresterea plantei este destul de puternica, forma compacta si usor raspandita la batranete. Frunzele sunt mici spre mijlocii, eliptice, de culoare verde viu, ușor mate. Florile sunt mici, în formă de butoi, ușor îngustate în partea superioară, de culoare albă ca pulpă. Pedunculi de lungime scurtă sau medie, verzi.

Fructe

Fructul de afine „Elliott” este mare și acoperit cu un strat de ceară intens, cenușiu. Pulpa este albicioasa, compacta, dulce si vinoasa, gustoasa. Pe vreme favorabilă, coacerea boabelor este concentrată și pot fi recoltate mecanic.

Data de coacere a fructelor

Afine „Elliott” este unul dintre cele mai recente soiuri de fructificare; dă roade de la sfârşitul lunii august până în a treia decadă a lunii septembrie.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!